s
 

Начало

 

Добре дошли | Печат |  Изпрати

 Агрофрукт е фабрика за производство на дълбокозамразени плодове, зеленчуци, пюрета и концентрати. Фирмата е създадена през 2002 г. с база, разположена  в централната част на Южна България, в околностите на град Стара Загора.

Благодарение на ангажираността на мениджмънта и служителите, изразяващи се в прилагането на иновативни технологични решения, целево инвестиране и отдаденост към клиентите за кратък период от време Агрофрукт успя да заеме устойчиви позиции на европейския пазар на замразени продукти. Днес името на фирмата е добре познато сред някои от най-известните производители на храни и напитки в Европа.

Отличната комбинация от плодородни и чисти почви и подходящия климат благоприятстват отглеждането на екологично чисти плодове и зеленчуци, предпочитани и търсени в цял свят. Посредством ново и модерно технологично оборудване и в условията на безкомпромисен контрол и хигиена в съответствие с изискванията на стандартите ISO 9001:2000, HACCP, IFS  и  BRC ние приготвяме с грижа и внимание нашите продукти.

 


Горди сме да насочим вниманието Ви към онова, което ни отличава от останалите. С времето заложихме няколко фундаментални принципа в ядрото на фирмената си философия:

"Качеството е Приоритет!"

То е не само част от нашите продукти, но и от всяко наше действие. Осъзнавайки, че Вашият успех е  определящ за нашия, ние се стремим да изпълняваме специфичните Ви изисквания по отношение на продуктите, водени от мотото:

" Най-добрият клиент е удовлетворения клиент"

Поради това в продължение на 8 години ние не спираме да търсим нови решения, с които да Ви предлагаме продукти с високо качество и безкомпромисна гаранция за безопасност.

Благодарим Ви за сътрудничеството, критиките и препоръките, които ни помагат да се развиваме и да Ви предлагаме все по-добри продукти.

 

 
[назад]