s
 

Начало Оборудване

 

Оборудване | Печат |  Изпрати
 


 

Благодарение на възможността за производство на замразени плодове и зеленчуци, от една страна, и замразени пюрета и концентрати, от друга,  Агрофрукт съчетава конкурентните предимства от затваряне на технологичния цикъл и възможността за предлагане на няколко продукта от една суровина на своите клиенти.

Производствената база на фабриката е оборудвана със съвременни складови и технически съоръжения, които осигуряват целогодишно натоварване на производствените мощности.

 


 

 

Агрофрукт разполага с два автоматични замразвателни тунела на английската фирма Eurotek с капацитети 1500 кг/ч и 1000 кг/час, както и с два стационарни тунела с общ капацитет 400 кг/час. Плодовете и зеленчуците се подготвят, преработват, замразяват и съхраняват посредством цялостно комплектованите технологични линии на водещи европейски производители на машини като OMIP    ( линия за преработка на кайсии и праскови ), FAM ( линия за рязане на кубчета и ивици ),  Meccano Frutta ( линия за преработка на череши и вишни ), Cabinplant ( бланшор ), R.G. snc Di Ricci Riziero ( калибратори ), C.E.I.A. ( металдетектори ), Bertuzzi ( линия за пюрета и концентрати  ) и др. Замразените продукти се съхраняват в складови площи с капацитет 3 000 тона готова продукция и в условията на непрекъснат контрол на температурата.


От самото си създване Агрофрукт не спира да адаптира технологичните си възможности към непрекъснато разширяващите се изисквания на пазара посредством инвестиции в непрекъснати подобрения и модернизация на съществуващите технологични и складови съоръжения.

 

 
 
[назад]