Цехът за производството на плодови и зеленчукови заготовки е оборудван с цялостна технологична линия на Bertuzzi с общ производствен капацитет от 1000 кг/час. Всеки отделен етап от производствения процес е автоматизиран. Линията се състои от 2 блока: пасиране и концентрация. Хладилните площи за съхранение на готова продукция са оборудвани с блок–агрегати на Riva Cold, стелажни системи на Mecalux и имат обща вместимост от 1500 m3 и 448 палетоместа.


Back to top


Цехът за термична обработка и замразяване на боб, бамя, броколи, пипер, кайсии, праскови, сливи и други е оборудван с цялостни технологични линии за преработка на сливи и праскови от OMIP, машини за рязане на ивици и кубчета на Meccano Frutta, бланшор на Cabinplant, калибратори на R.G. snc Di Ricci Riziero, металдетектор на C.E.I.A. 

Капацитетът на автоматизирания замрaзвателен тунел 
Eurotek е 1500 кг/час, а хладилните камери за съхранение на готова продукция са с вместимост от 9370m
3  с 2930 палетоместа.Back to topЦехът за замразяване на ягоди, малини, къпини, череши и вишни е оборудван с пълна технологична линия на
Meccano Frutta за преработка на череши. Капацитетът на автоматизирания замразвателен тунел Eurotek е  1000 кг/час, а на двата стационарни тунела - общо 400 кг/час.
Хладилните площи са оборудвани с компоненти на BITZER, FRIMETAL и DANFOSS, а общият им капацитет е 2700 m3 с 730 палетоместа.

Back to top